Welkom!

 

Doof & Jong zoekt nieuwe projectmedewerker!

 

Er is een nieuwe vacature beschikbaar voor de functie van Projectmedewerker (halftijds). Heb jij interesse in de leefwereld van kinderen en jongeren? Wil je graag iets betekenen voor de toekomst van Doof & Jong? Kan je snel starten? Bekijk dan snel hier de vacature, en stuur je motivatiebrief in Nederlands of Vlaamse Gebarentaal met je CV naar tess.desmidt@doofjong.be.

Deadline: solliciteer ten laatste op zondag 27 januari om 23u59.

Aankondiging kinderkamp 2019

 

 

Ook in 2019 organiseert Doof & Jong opnieuw een kinderkamp! Noteer deze datum (10-14 juli) alvast in jullie agenda. Binnenkort posten wij meer nieuws. Wil je ondertussen al meer weten over het doel van ons kinderkamp? Of ben je benieuwd naar het videoverslag van ons vorig kamp? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina.


Save the date!

Van 7 tot 12 mei 2019 organiseert Doof & Jong i.s.m. EUDY (European Union of the Deaf Youth) een seminarie "Empowering Deaf Youth". Jongeren uit verschillende Europese landen komen dan samen in Gent. Tijdens het seminarie worden verschillende actuele thema's besproken. Mis dit niet! Programma en meer info volgen binnenkort. Stay tuned! 

 

 

Dit project wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van het Erasmus+programma van de Europese Unie

 


Doof & Jong 30 jaar!

 

 

Doof & Jong Vlaanderen bestond in 2018 30 jaar! Om dat te vieren organiseerden wij op zaterdag 13 oktober 2018 een groots feest. In de voormiddag werd in samenwerking met Doofbewust een lezing georganiseerd over de Piranha Theorie. Daarna trokken we richting  feestzaal Minus One, waar we met z’n allen een glaasje klonken op het 30-jarig bestaan. De gasten konden er smullen aan de foodtruck, en 's avonds volgde ‘The ‘80s Show!’, een party met een flashback naar de jaren '80, het jaar waarin Doof & Jong werd opgericht. We leerden er rolschaatsen op 4 wielen, we dansten op '80s muziek, en we bekeken foto's uit de geschiedenis van Doof & Jong. Het feest was erg geslaagd. Doof & Jong bedankt alle vrijwillige medewerkers voor hun hulp bij de voorbereiding en op het feest zelf.

 

Op onze Facebookpagina kunt u alle foto's raadplegen:

Album 1: Lezing Piranha Theorie - Deel 1

Album 2: Lezing Piranha Theorie - Deel 2

Album 3: The '80s Show - Deel 1

Album 4: The '80s Show - Deel 2