Buddywerking Doof & Jong

Wat is een buddywerking?

Via onze buddywerking willen we dove en slechthorende jongeren ondersteunen die graag in contact zouden willen komen met andere dove jongeren. De drempel om voor de eerste keer naar een activiteit voor dove jongeren te gaan kan hoog zijn, zeker als je er niemand kent. We willen die drempel verlagen door jongeren in contact te brengen met een buddy die gebarentalig is en regelmatig in contact komt met andere dove jongeren. Het doel is om kennis te maken, ervaringen uit te wisselen en eventueel samen naar activiteiten te gaan. 

 

Wil je graag een buddy vinden?

Ben je doof, slechthorend of gebarentalig en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Vind je het eng om helemaal alleen voor de eerste keer naar een activiteit voor doven en slechthorenden te gaan?

Vind je het fijn om je netwerk te verruimen? Dan is dit buddy project zeker iets voor jou!  

 

Wij gaan voor jou op zoek naar een persoon met gelijkaardige interesses en leeftijd. Wanneer we iemand gevonden hebben die bij jou past, brengen we je daarvan op de hoogte. Jullie kunnen dan samen naar activiteiten gaan (bv samen sporten, samen op café, samen naar activiteiten van dovenclubs,...). 

 

Vul ons formulier hieronder in zodat we wat meer over jou te weten komen (bv je hobby's, je familie, je studies/werk,...). We gebruiken deze info om een gepaste buddy voor jou te vinden. 

 

Wat moet je doen?

Vul in het formulier je gegevens in en wij bezorgen jou een buddy! 

 

IK ZOEK EEN BUDDY

 

Heb je een probleem of vraag? Mail naar: info@doofjong.be

 

 

Ik wil een buddy zijn!

Wat leuk dat je een buddy wil zijn!

Ben jij doof, slechthorend of gebarentalig en wil je graag andere jongeren helpen om te integreren in de dovengemeenschap?

Dan ben jij de ideale buddy! Als buddyvrijwilliger wil je graag andere jongeren helpen om een plekje te vinden in de dovenwereld. 

Dit kan door bijvoorbeeld samen naar activiteiten van dovenclubs te gaan of je buddy voor te stellen aan je vrienden.

 

Vul ons formulier hieronder in zodat we wat meer over jou te weten komen (bv je hobby's, je familie, je studies/werk,...).

 

IK WIL EEN BUDDY ZIJN

 

Heb je een probleem of vraag? Mail naar: info@doofjong.be

 

Binnen onze buddywerking zijn gelijkwaardige relaties van groot belang. We streven naar sociaal contact in een vriendschappelijke en ongedwongen sfeer.