Lid worden

Tot voor kort kon je profiteren van onze ledenkortingen indien je was aangesloten bij een van onze lokale jeugd- en kinderclubs. Sinds 2022 kan je ook rechtstreeks lid worden bij Doof & Jong. Let op, het is nog steeds voordeliger voor jou om lid te worden van een lokale club. Je betaalt er een lager tarief, en je krijgt dan naast de korting bij Doof & Jong ook korting bij de activiteiten van deze clubs. Als je rechtstreeks lid bent bij Doof & Jong, ontvang je enkel korting op de activiteiten van Doof & Jong zelf. Kijk hier bij welke clubs je kan aansluiten.

 

Tarief lidgeld Doof & Jong (per jaar):

  • Kinderen tot en met 15 jaar: 15 euro
  • Jongeren vanaf 16 jaar: 20 euro.

 

Het lidmaatschap geldt per kalenderjaar, telkens van 1 januari tot en met 31 december. Je kan in een lopend jaar nog lid worden voor dat jaar tot en met 30 juni. Indien je reeds deelgenomen hebt aan een activiteit en pas daarna lid bent geworden, kan je het ledenvoordeel voor die activiteit niet meer recupereren. Je dient dus eerst lid te worden, en pas daarna kan je genieten van ledenkortingen voor daaropvolgende activiteiten.

 

Hoe kan je lid worden? Vul je gegevens in op het formulier hieronder, en schrijf het juiste bedrag over op onze rekening.

Doof & Jong Vlaanderen vzw

BE34 7360 3540 7690

Mededeling: Lidgeld 2023 - "Jouw naam en voornaam"

 

Na ontvangst van je betaling ontvang je van ons een bevestigingsmail. Je lidmaatschap is steeds 1 kalenderjaar geldig, van januari tot en met december. 

 

Registreren als lid:

 

 

Door je in te schrijven als lid geef je ons de toestemming om bovenstaande gegevens te bewaren gedurende de tijd dat je lid bent. Jouw mailadres wordt enkel gebruikt om je uit te nodigen voor specifieke evenementen bedoeld voor leden.