Inschrijvingen kinderkamp geopend!

De inschrijvingen van kinderkamp 2021 zijn geopend!

Het kamp gaat door van woensdag 7/7/2021 tot en met zondag 11/7/2021, voor kinderen van 6 t.e.m. 15 jaar (geboortejaar 2006 t.e.m. 2015). 

Inschrijven: klik hier

Twijfel je nog om je (kind) in te schrijven? Vragen? Bezorgdheden? Klik hier

Nieuw! Mogelijkheid tot sociaal tarief, afbetalingsplan of steun tarief (vrij te kiezen bedrag bovenop inschrijvingsgeld). 

We vinden het belangrijk dat alle kinderen meekunnen op kamp, daarom bieden we vanaf dit jaar een sociaal tarief (€60) aan voor ouders die de prijs moeilijk kunnen betalen. Opgelet! Voor dit sociaal tarief zijn slechts 5 plaatsen beschikbaar. We vertrouwen op de eerlijkheid van alle ouders om deze optie vrij te laten voor mensen die dit echt kunnen gebruiken. 
Ouders kunnen ons ook vertrouwelijk contacteren voor een afbetalingsformule op het emailadres van de verantwoordelijke (fien.strybol@doofjong.be).
U kan ook, indien u dat wil, een steuntarief betalen. Dat is de inschrijvingsprijs + een steunbedrag dat u zelf kiest. Bijvoorbeeld: uw kind is lid: €120 (prijs lid) + €30 (steunbedrag) = €150. 
Uw steunsom zal enkel gebruikt worden voor het sociaal tarief en kinderkamp.

 

Prijs? Geen lid: €150, lid: €150, sociaal tarief €60, steuntarief. 

Deadline voor inschrijvingen: 23 mei 2021 om 23u59.

Vragen? Mail naar kinderkamp@doofjong.be of info@doofjong.be.

Voor vertrouwelijke (persoonlijke) informatie en vragen kan je terecht bij verantwoordelijkpersoneelslid Fien via fien.strybol@doofjong.be.